NOVOSTI

27. novembar 2009.

Izbor za lice LJ&Z i casting za miss FTV SEE

U saradnji magazina "Ljepota&Zdravlje" i FTV SEE, 21. novembra u restoranu "4 sobe gospođe Safije" održan je prvi kasting za MISS FTV SEE, kao i izbor za Lice Ljepote&Zdravlja za 2010. godinu. Takmičilo se 18 devojaka, po 9 u svakoj kategoriji, a članovi žirija u sastavu: Jelena Joksimović - glavna i odgovorna urednica "Ljepote&Zdravlja", Igor Todorović - glavni i odgovorni urednik FTV SEE, Vanja Lisac - fotograf, Gasha Miladinović - modna novinarka i stilistkinja, Hatidža Nuhić i Ina Arnautalić - stilistkinje, Eldin Nuhić - frizer, Aleksandar Hršum - urednik emisije "Pre a porte" na TV PINK BH i Mirjana Vasić - model, izabrali su najlepše Fashion TV SEE devojke: Branku Vrbicu, Amru Mehić i Sonju Simišić, koje će učestovati na finalnom regionalnom takmičenju 11. decembra u Beogradu. Lice LJ&Z za 2010. godinu postala je Jasmina Karić iz Banovića. Sve učesnice dobile su "Ogimil" poklon-pakete, dok je "Exclusive Lingerie" nagradio pet prvoplasiranih takmičarki Izbora za lice "Ljepote i Zdravlja" sa kompletima veša i kupaćih kostima.

Tri finalistkinje dobile su pakete "Avon" i "Dr Pasha", a pobednica je, uz sve to, nagrađena i ekskluzivnim setom "Bvlgari" kozmetike. Sponozori "Avon", "Ogimil", "Dr Pasha" i "Everet" pobrinuli su se za to da ni članovi žirija ne odu praznih ruku. Devojka koja je proglašena LJ&Z Licem za 2010. - godinu dana živeće luksuzno, a na raspolaganju će joj biti ekskluzivni proizvodi firmi "Replay", "Happening", "Bvlgari", "Swarovski", "Max Factor", kao i kozmetički tretmani u Wellness Day Spa, u hotelu "Central Sarajevo".

19.1.2009.

"Ljepota i zdravlje" ubjedljivo najčitaniji magazin u BiH!

"Ljepota i zdravlje" ubedljivo najčitaniji magazin u BiH!

Magazin "Ljepotu i zdravlje" u izdanju kompanije "Color Media BiH", članice "Color Press Group", redovno ili povremeno čita čak 23,83% žitelja Bosne i Hercegovine, čime je oboren apsolutni rekord u čitanosti bilo kog magazina od kako agencija "Media Puls" sprovodi istraživanja.

"Ljepota i zdravlje" sa reachom od 11% nalazi se na prvom mjestu ispred magazina "Zdravlje u kući" (8,6%), "Azra" (8,2%), "Express" (8,0%) i "Svijet" (5,8%). Prema ovim istraživanjima "Ljepotu i zdravlje" čitaju u najvećem broju žene (87,9%), kao i populacija između 20 i 29 godina (35,5%) i od 30 do 39 godina (36%).

"Ljepota i zdravlje" ubedljivo najčitaniji magazin u BiH!

Ovaj magazin je već godinama najčitaniji mjesečnik u Srbiji a od pre nekoliko mjeseci i u Makedoniji, dok se u Hrvatskoj i Sloveniji nalazi među pet najčitanijih časopisa.

03.11.2008.

Centrala kompanije „Color Press Group“ uselila se u novu zgradu

Color Press GroupPoslije gotovo 17 godina postojanja i promjene više adresa, kompanija "Color Press Group" uselila se konačno u prostor u sopstvenom vlasništvu - u novu zgradu u Temerinskoj 102 u Novom Sadu.

Zgrada se nalazi na ulazu u Novi Sad iz pravca Beograda, stotinjak metara od tržnog centra "Tempo" i isto toliko od budućeg shopping mall-a "Delta City". Novi poslovni prostor zauzima 1.600 kvadratnih metara i funkcionalno je uređen za potrebe dinamiène kompanije koja iz centrale u Novom Sadu koordinira rad svojih firmi u cijelom regionu: u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji kao i svojih dopisništava u zemljama Evropske unije - u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Francuskoj.

U novoj zgradi u Temerinskoj 102 trenutno radi 190 uposlenih dok je u ogranku kompanije u Beogradu - firmi "Color Media Universal" zaposleno još 50 ljudi. U štampariji "Color Print" u Novom Sadu radi 80 zaposlenih a u kompanijama u regionu i u EU njih još 45 pa ukupan broj ljudi koji rade u kompanijama CPG iznosi oko 365.

Foto galerija


ZGRADA, POGLED IZ TEMERINSKE: Prilazni putevi, trotoar i biciklistička staza još se uređuju

DETALJ IZ LOBIJA NA PRIZEMLJU: Sveži ljiljani ili kale su neizostavni ukras oba lobija

DETALJ IZ PRIZEMLJA: Printovi fotografija editorijala „Gabrielle“ iz prvog broja magazina „L’Officiel“

DETALJ IZ ULAZA U LOBI NA PRIZEMLJU: U zgradi trenutno radi 200 zaposlenih

NEWS CAFE: Printovi Klimtovih slika i knjige, za ugodnije trenutke pauze

ODMOR UZ NOVINE I PIZZE: Detalj iz kompanijskog „News Caffea“

„BEOGRAD SA SAVE“: Slika Zareta Đorđevića ima status kulturnog dobra Republike Srbije

KRUPNI PLAN: Još jedan detalj iz editorijala „Gabrielle“ na 1. spratu

SEKTOR MARKETINGA: Jovana menja koleginicu Milicu dok je ova na službenom putu

LOBI NA 2. SPRATU: Satovi pokazuju vreme u prestonicama zabave i mode: Las Vegasu, Njujorku, Londonu, Beirutu, Dubaiju i Makaou

SALA ZA SASTANKE NA 2. SPRATU: Na polici su magazini koje izdaje CPG

U POTRAZI ZA NOVIM „CICAMA“: Detalj iz redakcije muških magazina CKM i FHM

GRAFIČKI DIZAJN: Layout majstori spremaju magazine za štampu

ISTORIJA NA ZIDOVIMA: Naslovne strane iz 1992. godine

POGLED SA BOČNE STRANE: Zgrada CPG u Temerinskoj 102.